Zingen bij de HOV

Drempelvrees?

Iedereen kan zingen, dus niets let je om je aan te sluiten bij ons koor. Voor de HOV geldt dat leden over enige aanleg dienen te beschikken, wat niet wil zeggen dat men een geschoolde stem moet hebben. Er wordt op zang technisch gebied veel geleerd tijdens de repetities.

Corneliushuis_nacht.jpgRepetities

Kom op dinsdagavond om 20 uur vrijblijvend luisteren of mee repeteren. Je bent van harte welkom. Een bestuurslid ontvangt je en introduceert je bij de dirigent. Je hoeft niet feilloos van blad te kunnen zingen omdat alle partijen ruimschoots tijdens de repetities aan bod komen. Daarentegen zijn inzet en enthousiasme van groot belang. Van leden wordt verwacht dat zij de repetities zo veel mogelijk bijwonen. De repetitie staan onder leiding van onze dirigent Emmanuel Pleijers en onze repetitor /pianist Paul Heuts.

Repetitielokaal
Corneliushuis
Groeët Genhei 14  
Heerlerheide

Parkeren kun je gratis in de parkeergarage onder het Corneliushuis.

Eerst vrijblijvend proberen?
Je kunt als geïnteresseerde een maand vrijblijvend meezingen. Als die maand goed bevalt kunnen je besluiten je als kandidaat-lid aan te melden. Dat laatste kan door het invullen van het onderstaande formulier. Na aanmelding neemt de dirigent een stemtest af om de stemgroep sopraan/alt bij de dames of tenor/bas bij de heren te bepalen. In sommige gevallen kan de dirigent je op grond van de stemtest aanbevelen eerste een jaar op proef mee te zingen en om je stem gedurende dat jaar bij te scholen en te ontwikkelen.

Concerten
De concertverplichtingen bij de HOV zijn laag gemiddeld zo’n 3 keer per jaar waarvan minimaal een keer per jaar in de Heerlense Schouwburg met professioneel symfonieorkest en professionele solisten. Tijdens de concerten is zwarte kleding verplicht. Voor de dames wordt een HOV-sjaal ter beschikking gesteld en voor de heren een blauwe HOV stropdas.

De contributie
De contributie is (stand januari 2023, €22,50 per maand)

De Nieuwsbrief
Als lid ontvangt u automatisch de Nieuwsbrief voor leden. Deze verschijnt tussen de 8 à 10 keer per jaar met alle actualiteiten die je als lid moet weten. Daarnaast ontvang u de nieuwsbrieven van de vrienden van de HOV.  Deze verschijnt maximaal 4 keer per jaar. Onder elke nieuwsbrief staat een knop waar u zich kunt afmelden voor het ontvangen van nieuwsbrieven.

Wil je je alvast opgeven als lid? Vul dan het onderstaande formulier in.Moment geduld...